пʼятницю, 28 листопада 2014 р.

Вебінар лідерів та координаторів учнівського самоврядування

19 листопада, відбувся вебінар лідерів та координаторів учнівського самоврядування «Героїко-патріотичні проекти лідерів Чернівеччини: досвід та перспективи».
В роботі вебінару взяли участь 400  лідерів та їх координатори всіх районів та  міста  Чернівці. 
У студії працювали голова обласної ради лідерів учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів області Березнюк Андрій; представники міської організації «Юні Чернівчани»; Сандуляк Валерія,   Крива Анастасія, Тодорович Станіслав, Юзяк Павло - лідери учнівської ради Чернівецького військово-спортивного ліцею; лідери учнівського самоврядування Чернівецької гімназії №5; слухачка Буковинської Малої академії наук учнівської молодіОрлова Рената; голова виконкому Чернівецького обласного об’єднання  «Майдан», член громадської ради при Департаменті освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації, волонтер  організації «Буковина – українському війську», заступник директора з виховної роботи Чернівецької гімназій №5 -Абрамюк Галина Йосипівна; заступники директорів з виховної роботи, координатори, методисти науково-методичного центру  Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області.
Найщиріші вітання лідери Чернівеччини  передали у Харків представникам обласної ради лідерів Харківщини, які   також під’єдналися до  нашого вебінару.  Це спілкування буде слугувати початком  міжобласного лідерського проекту «Лідери Заходу і Сходу разом».
Хвилиною мовчання лідери вшанувати пам'ять наших  ГЕРОЇВ, які віддали свої життя за  мирне небо, за можливіть навчатися та жити у спокої.
В ході роботи вебінару було заслухано виступи з досвіду роботи щодо героїко-патріотичних  та національно-патріотичних  проектів. Увага була закцентована на головному  – допомога Українській Армії. Всі виступи будуть розміщені на сайті. 
Навчальними закладами Чернівецької області зібрано понад один мільйон гривень -  1053.633 грн  35 коп. Це за півтора місяці початку навчального року.
На зібрані кошти   закуплено тепловізори, додаткову амуніцію, надано допомогу пораненим бійцям.

Акція "Школярі Чернівців – захисникам України" триває. В її ході учні, батьки, вчителі організовують благодійні ярмарки, інші заходи, спрямовані на збір коштів на підтримку української армії, постійно інформують на що потрачено кошти на офіційних сайтах Департаменту освіти і науки, обласної школи лідерів та  в пресі.








Немає коментарів:

Дописати коментар