пʼятницю, 6 листопада 2015 р.

Збір лідерів учнівського самоврядування закладів освіти Путильського району

 Нещодавно в районному методичному кабінеті відділу освіти райдержадміністрації проведено збір лідерів учнівського самоврядування закладів освіти Путильського району. 

У роботі збору взяли участь лідери учнівського самоврядування – члени районної ради учнівського самоврядування, голови учнівського самоврядування закладів освіти та педагоги-координатори, які прибули на зліт із зібраними для воїнів АТО лікарськими рослинами та пластиковими кришками для протезів пораненим.
Перед учасниками збору виступила методист районного методичного кабінету відділу освіти, координатор учнівського самоврядування Москаль Л.Ю., яка побажала учасникам збору та районній раді учнівського самоврядування успішної роботи, гарних результатів у 2015/2016 н.р. та наголосила на ролі лідера в інформаційному просторі навчального закладу.
З результатами роботи районної ради учнівського самоврядування у 2014/2015 н.р. та на початку 2015/2016 н.р. познайомила учасників збору голова районної ради учнівського самоврядування Уляна Скидан, учениця 10 класу Путильської ЗОШ І-ІІІ ступенів, яка закликала усіх до злагоджених дій та розвитку самостійності та ініціативності у роботі органів учнівського самоврядування як у закладах, так і на рівні району.
Презентували роботу учнівського самоврядування у закладах:
Горбан Олександра, голова гімназійного учнівського парламенту, учениця 5(9) класу Путильської гімназії;
Бороденко Анастасія, голова учнівської ради, учениця 11 класу Селятинської ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів;
Микитчук Людмила, голова учнівської ради, учениця 9 класу Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів;
Чечул Богдана, президент учнівського парламенту Киселицької ЗОШ І-ІІІ ступенів;
Галиця Христина, голова учнівської координаційної ради, учениця 7 класу Сергіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів;
Мартинюк Наталія, голова шкільної учнівської ради, учениця 8 класу Яблуницької ЗОШ І-ІІ ступенів;
Лукіна Юлія, голова комісії з питань шкільної та позашкільної освіти учнівської ради, та Скидан Уляна, голова учнівської ради, учениці 10 класу Путильської ЗОШ І-ІІІ ступенів;
Мороз Інна, президент учнівського парламенту, учениця 11 класу Довгопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів;
Чев’юк Інна, голова учнівської координаційної ради, учениця 10 класу та Карабка Наталія, голова комісії з питань преси та інформації учнівської координаційної ради, учениця 9 класу Дихтинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Наступним кроком у роботі була практична частина, а саме інтерактивна вправа «Жива газета». Юні лідери, об’єднавшись у групи та виконавши поставлені завдання, презентували свої дописи-ініціативи, якими заповнили рубрику «Три справи з ініціативи лідерів». Такий своєрідний обмін досвідом дав можливість визначити найреальніші конкретні три учнівських справи, які будуть реалізовані протягом 2015/2016 н.р. з ініціативи лідерів.

З ініціативи лідерів учнівського самоврядування Путильської гімназії на завершення збору на центральній площі смт. Путила було організовано флешмоб «За мир та єдність в Україні!», в якому взяли участь всі учасники збору.
Уляна Скидан, голова Путильської
районної ради учнівського  самоврядування



















 




Немає коментарів:

Дописати коментар