пʼятницю, 6 листопада 2015 р.

На благо рідного міста

 В рамках акції «Відповідальність починається з мене», на честь святкування 110-ї річниці Заставнівського повіту та 75-ї річниці Заставнівського району в Заставнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися заходи з упорядкування пришкільної території та біля міських пам‘ятників загиблим землякам.
Заставна - в Буковинськім краю,
Ми землю цю від лиха захищаєм,
І гаслом нашим завжди буде:
«Любіть та бережіть своє містечко, люди!»

Напевно, уже ні в кого немає сумніву, що існує пряма залежність здоров‘я і якості життя людини від середовища проживання, побутових умов та виробничої діяльності. Важливим у цьому плані є ціннісне ставлення до держави і людей, до праці, до природи, яке формується в процесі всебічного виховання підростаючого покоління.
Учні разом із працівниками школи з ентузіазмом прибирали пришкільну територію. Старшокласники згрібали опале листя та зносили його на одну велику купу, молодші замітали спортивний майданчик та територію навкруги. Окрім основної своєї роботи одинадцятикласники ще і слідкували за технікою безпеки та трудовою дисципліною молодших учнів.
Шкільний фотограф учениця 7 класу Колісник І. зробила фотосесію трудової акції, а члени шкільного самоврядування випустили стіннівку «Як ми працюємо».
        Людина – це частинка природи. І саме природі ми зобов’язані своїм існуванням, своєю досконалістю і могутністю. Тому повинні об‘єднатися і зробити все можливе, щоб зберегти гармонію Природи і Всесвіту. А для цього треба перш за все перебудувати себе і тоді наше місто стане чистішим, кращим і мальовничішим.

Микитей С.
заступник з виховної роботи
Заставнівської ЗОШ І-ІІІ ст.













     



Немає коментарів:

Дописати коментар