пʼятницю, 18 грудня 2015 р.

Буковинські школярі - одні із найпатріотичніших в Україні



Уже другий рік поспіль загальноосвітні навчальні заклади міста та області пліч–о-пліч з волонтерами допомагають військовим, які перебувають у зоні проведення антитерористичної операції. До Дня Святого Миколая та прийдешніх новорічно-різдвяних свят, школярі, педагогічні та батьківські колективи активно долучаються до волонтерських акцій.
Сьогодні, в День Святого Миколая, допомога була передана волонтеру Ігорю Гостюку і найближчим часом відправиться на Схід. Це лимони, гранат, печиво, цукерки, малюнки, ліки, чай, домашня консервація, овочі, рукавиці, шкарпетки, засоби гігієни.
Волонтери дякують Чернівецьким гімназіям №2 та 5, школі №39, Михальчанській загальноосвітній школі I-III ступенів, а особливо гімназії №3 за активну участь в акції «Лимон для солдата», а також за інші смаколики для наших захисників.
Ці діти – майбутнє нашої країни. Вони – інші. Вони розуміють, що відповідальність за долю країни стосується кожного, зокрема і їх, а спільні зусилля всього українського суспільства здатні переломити стійну байдужості та цинізму, яка донедавна розділяла патріотично-налаштованих громадян з рештою суспільства і приблизити перемогу нашої країни над ворогом!

Слава Україні!

Алла Мустеца, голова волонтерської організації «Буковина – українському війську»


Чернівецька ЗОШ №5: теплі речі, ліки, продукти





 9-б клас Чернівецької гімназії номер 5 - зібрали 1150 гр - закупили чоботи Аляска
 1 гімназія - продукти, ліки, теплі речі, 5 гімназія - теж саме зібрали.



Все було доставлено в найгарячіші точки Ато. Піски, Широкино, Авдіївку, Опитне.

Немає коментарів:

Дописати коментар