вівторок, 1 грудня 2015 р.

Нагорода за перемогу – поїздка до Польщі

     Шість команд-переможців Івано-Франківської, Чернівецької та Львівської областей другого міжрегіонального конкурсу «Юніор бізнесу - 2» на найкращу бізнес-ідею підприємницької діяльності, були нагороджені поїздкою до республіки Польща з 15 по 21 листопада 2015 року. Даний конкурс проводився у рамках міжнародного проекту «Ініціативна молодь-3: Практичне застосування інструментів навчання підприємництва в українській системі освіти», що реалізується Громадський центр «Ділові ініціативи» спільно з Малопольським Інститутом місцевого самоврядування та адміністрації, м. Краків за фінансової підтримки МЗС Республіки Польща, програми «Польська допомога задля розвитку-2015» .
Чернівецьку область представляли команди: Кіцманського ЗНЗ І-ІІІ ст. в складі Галіцької Тетяни, вчителя економіки та учнів Мироника Владислава, Мислюка Дмитра, Цвіркун Вікторії; Мамаївського ЗНЗ І-ІІІ ст. №2 в складі Куриш Діани, вчителя економіки та учнів Онищука Валентина, Липки Оксани, Шведа Ярослава, Блискун Анастасії.
Учасники екскурсійного візиту мали можливість відвідати Королівський замок на Вавелю та цікаві історичні місця у Кракові, Вадовіцах, Закопанах. Незабутньою була для учнів зустріч із школярами гімназії ім. Короля Владислава Ягелло в Нєполоміцах, де команди-переможниці презентували свої бізнес-ідеї, а також зіграли в економіну гру «Сільська школа бізнесу». Переможці були відзначені заохочувальними призами.
Учасники поїздки також відвідали термальні басейни Бялки Татшаньської, а також соляні копальні „Велічка”.


























Немає коментарів:

Дописати коментар