суботу, 2 вересня 2017 р.

Свято Першого дзвоника у Мамаївському ЗНЗ І–ІІІ ст. №2

Сьогодні по всій країні пролунало свято Першого дзвоника – День знань. Тисячі вчителів і учнів незалежної держави України виходять сьогодні на ниву знань, щоб штурмувати нові вершини науки, яка так потрібна кожному в житті. Цей день є визначним і радісним святом для  кожного з нас. Адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів. Тисячі вчителів і учнів незалежної держави України виходять сьогодні на ниву знань, щоб штурмувати нові вершини науки, яка так потрібна кожному в житті. 
        
      Гарний настрій, веселі посмішки і тепла атмосфера родинного свята панували на подвір’ї школи.
Всі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих учасників та воїнів АТО, які ризикували своїм життям заради нашого мирного майбутнього. Також віддали шану пам’яті всім, хто загинув у боротьбі за свободу, цілісність та єдність нашої рідної України. Почесне право покласти квіти до пам’ятника воїнам УПА надали випускникам школи.
Щирі слова побажань пролунали насамперед від директора нашого закладу С.Я.Онищук, яка привітали всіх присутніх зі святом Знань і вручила учням 5–10–их похвальні листи та побажала першокласникам, випускникам та всім учням щасливої долі, мирного неба, незабутніх вражень, відповідальності, батькам – багато терпіння та витримки. 
Як і колись у давнину наші предки починали добру справу молитвою, так і ми розпочали черговий навчальний рік з Божого благословення. На святі виступив настоятель церкви Івана Хрестителя отець Іван, який за традицією дав благословення учням 1-х класів та учням усієї школи.
Особливі слова вітань прозвучали для першокласників. Маленькі першокласники теж продемонстрували свої таланти: розказували вірші, а вкінці свята разом з батьками виконали свій перший шкільний танець «Моя земля – моя Україна» під час якого випустили в небо кульки, як символ здійснених бажань і мрій. На завершення свята пролунали переливи першого шкільного дзвінка, сповіщаючи нашу шкільну родину про початок нового навчального року!


















Немає коментарів:

Дописати коментар