пʼятницю, 23 жовтня 2015 р.

Виховуємо патріотів

Щоп‘ятниці у Заставнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувається загальношкільна лінійка, на якій члени учнівської Ради старшокласників підбивають підсумки роботи за тиждень.


Перед осінніми канікулами особлива лінійка, на якій присутні волонтер Щербанюк Д. та учасник АТО Галай Л.Л.
Розпочалася лінійка виконанням учнями Гімну школи. Щербанюк Д., голова волонтерської організації «Щедро»,  розповів учням про учасника АТО, колишнього учня школи, сина заступника з навчально-виховної роботи школи, батька учениці 10 класу Зварича С., який на даний час знаходиться в зоні АТО. Дмитро Іванович подякував вчителям школи та батькові за виховання справжнього патріота та гідного  громадянина України. Також волонтер передав школі український прапор з передової  з іменними підписами бійців  батальйону, яким керує Зварич С.,  подарував особисто Зваричу І.І. прапор з підписом сина і фотографії та обіцяв привезти  бойові трофеї.
Учасник АТО Галай Л. розповів учням як у важкі хвилини підтримують і оберігають бійців дитячі малюнки, листи із щирими словами, обереги, виготовлені школярами і наголосив, що справжні патріоти ніколи не залишаються осторонь подій, які відбуваються у державі.
Зварич І.І. запропонував систематизувати інформацію про випускників школи – учасників АТО та оформити куточок «Наші герої», де першими експонатами будуть подаровані прапори.
На лінійці панував  піднесений дух патріотизму та  гордості за своїх земляків. На очі присутніх наверталися сльози від почутого…
        Директор школи Бачинська Н.А. подякувала гостям за щиру розповідь та нагадала учням про правила техніки безпеки на канікулах.
       На завершення з особливим настроєм та  урочистістю учні виконали Гімн України.  Слава Україні! Героям слава!
 Микитей С.
заступник директора Заставнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів
з виховної роботи










                            

Немає коментарів:

Дописати коментар