пʼятницю, 23 жовтня 2015 р.

Вітаємо координатора учнівського самоврядування Новоселицької гімназії Власова Сергія Анатолійовича!

21 жовтня 2015 року у Київському Палаці дітей та юнацтва продовжив роботу сьомий Міжнародний форум-презентація «Інноватика в сучасній освіті».

Делегація навчальних закладів Чернівецької області представляла свої експонати для відвідувачів та була учасником презентації Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України з проблеми: «Фінансова грамотність та навички підприємництва в закладах освіти» та круглого столу Інституту модернізації змісту освіти з проблеми: «Неформальна освіта для дорослих: реалії та перспективи розвитку». 
За активну роботу з упровадження педагогічних інновацій у навчально-виховний процес та за вагомий внесок у розвиток національної освіти навчальні заклади Чернівецької області, які брали участь у форумі-презентації, відзначені почесними дипломами Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук та оргкомітету виставки: Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області, ліцей №3 Чернівецької міської ради, Новоселицька районна гімназія, Мамаївський ЗНЗ І-ІІІст. №2 Кіцманського району, Усть-Путильський дошкільний навчальний заклад Путильського району, Сторожинецький дошкільний заклад «Чебурашка», Годинівський НВК Герцаївського району, Державний вищий навчальний заклад «Чернівецький політехнічний коледж», Лашківський ЗНЗ І-ІІІст. Кіцманського району..
















Немає коментарів:

Дописати коментар