четвер, 15 жовтня 2015 р.

День Захисника України в Путильській ЗОШ

В рамках заходів до Дня захисника Вітчизни до учнів 5-Б та 7-В Путильської ЗОШ І-ІІІ ступенів завітав учасник АТО Андрушко Степан.
Багато випробувань випало на долю молодого бійця, але він гідно здолав всі життєві труднощі під час виконання свого військового обов’язку. Учні школи вирішили влаштувати герою свято, запросивши його на захід “Один день з життя солдата”. Степану Ігоровичу було доручено виконувати важливу місію – виставляти бали та визначати переможців у конкурсах “Представлення”, “Мінне поле”, “Смуга перешкод”, “Снайпер” та “Наряд по кухні”. Хлопці 7-В класу виявилися справжніми козаками і вміло справлялися із завданнями. Учні 5-Б класу теж не залишилися осторонь. Вони швидко та правильно відповідали на запитання вікторини, працювали на імпровізованій солдатській кухні.
Час швидко пройшов в настала урочиста мить нагородження. Степан зазначив, що у справі підготовки захисників Батьківщини не може бути переможців чи переможених, адже всі здобуті вміння та знання стануть у нагоді майбутнім солдатам.
Школярі та класні керівники Драганова І.І. і Кера Н.П. подякували Степану Ігоровичу за роботу і привітали зі святом. У словах вітання звучала вдячність, глибока шана та віра в те, що незабаром на території України запанує мир та спокій.
Здоров’я, наснаги, добра та благополуччя всім, хто боронить рідну землю і береже нас.














Немає коментарів:

Дописати коментар