середу, 28 жовтня 2015 р.

Зустріч учнів Путилської ЗОШ з воїнами – учасниками АТО

У наш час багато патріотів нашої держави захищають свободу, незалежність та територіальну цілісність України.
І вже вкотре у Путильській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів проводяться заходи, пов’язані з подіями на сході. Цього разу – це було свято-зустріч «Слава Україні! Героям слава!» учнів з воїнами – учасниками АТО Клоколом Ростиславом Анатолійовичем та Токарем Назарієм Анатолійовичем. Зустріч організували заступник директора з виховної роботи Тимуш Галина Ярославівната класні керівники 4-А класу Поляк Оксана Василівна і 10-Б класу Грекул Марина Михайлівна.
Бійці ділилися з учнями спогадами, розповідали школярам, що пережили за рік служби, і за час, проведений в зоні АТО. Запам’яталися слова Токаря Назарія: «Земля – наша матінка, бо це вона захищала нас від куль, від ворогів, від негоди в підземних бліндажах».
Відповідаючи на запитання учнів, запрошені воїни, намагалися в доступній формі розповісти учням про свої солдатські будні, про те, як йшли в наступ і боронились, про солдатську дружбу, і про все, що цікавило дітей.
Бійці щиро подякували дітям за їх моральну підтримку листами  та малюнками. «І ця підтримка теж допомагала нам у скрутні хвилини, зігрівала душу, піднімала настрій»– розповідав Клокол Ростислав.
Програма проведеного заходу була насичена: учні 4-А класу декламували вірші, звучали пісні у виконанні Лукіної Юлії учениці 10-Б класу, від яких з’являлися сльози на очах.

Запрошені воїни почули слова подяки і шани від педагогічного та учнівського колективів за їхню мужність, силу волі, витривалість і отримали від учнів подарунки.






Немає коментарів:

Дописати коментар