суботу, 8 жовтня 2016 р.

У День захисника України розпочне роботу Другий Форум українських патріотичних справ «Ми – Українці!»

Учасники національно-патріотичного виховання молоді зберуться 14-16 жовтня у м.Києві на Другому Форумі українських патріотичних справ «Ми – Українці!» У всеукраїнському заході візьмуть участь понад 300 представників освітянської галузі, громадські активісти, відповідальні за реалізацію програм національно-патріотичного виховання молоді чиновники з усіх областей України.
Організатором проведення Другому Форумі українських патріотичних справ «Ми – Українці!» виступило Міністерство освіти і науки України. В його підготовці, у складі оргкомітету, активну участь беруть представники інших урядових структур, зокрема, Міністерства оборони, Міністерства культури, Міністерства молоді і спорту, Міністерства соціальної політики, Українського інституту національної пам’яті, а також Адміністрації Президента України. Ініціатива ж проведення форумів українських патріотичних справ належить Міжнародній благодійній установі «Центр національного відродження» і громадському об’єднанню «Українська справа».
Форум розпочне свою роботу 14 жовтня, в День захисника України і Свята Покрови Пресвятої Богородиці, об 11.00 год. в актовій залі Міністерства освіти і науки України. 15-16 жовтня учасники заходу працюватимуть в пленарному і секційних режимах на базі Національного еколого-натуралістичного центру.
Бажаючі взяти участь у цьогорічному Форумі повинні пройти попередню реєстрацію. Для цього слід за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1hXmOGc2RX4VcaMA6NzfgYYobkYuhHcTtpwOuBS-DpBM/viewform?edit_requested=true заповнити анкету і отримати від організаторів запрошення на захід.
Перший Форум українських патріотичних справ «Ми – Українці!» відбувся 14-16 жовтня 2015 року в Українському домі столиці України.

Немає коментарів:

Дописати коментар