понеділок, 10 жовтня 2016 р.

Добра не буває забагато…

   
Учнівська рада Грозинецького НВК організувала і провела ярмарку, присвячену людям похилого віку. На зібрані кошти закуплено продукти харчування та передано одиноким, престарілим села Грозинці.
                                                                  «Лише на добро земля обізветься добром»
                                                                                                              М. Сингаївський




Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилоговіку, проголошений Генеральною Ассамблею ООН. Цей день – можливість нагадати всім про людський обов'язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства.

Тому  учні Грозинецького НВК  активно долучилися до акції «Милосердя» організувавши шкільну ярмарку, де учні всіх класів від 1 –го по 11-й,протягом тижня на перервах продавали свої смаколики. Зібрані кошти з ярмарки направлені на підтримку людей похилого віку.  Учні 5-го класу відвідали одиноку жінку Грижак Надію Порфеніївну. Вони принесли продукти харчування і із задоволенням допомогли позбирати яблука. Після Надія Порфеніївна пригостила діток печивом і розповіла про свою нелегку долю. Долучившись до цієї акції діти ще раз переконалися,  що саме таким людям треба допомагати, адже вони як ніхто потребують підтримки і допомоги. У наймудрішій книзі на землі, в Біблії, Святому Писанні, відкрито говориться про те, що від нашого ставлення до наших батьків і матерів безпосередньо залежить наша власна тривалість життя на цій землі. Зневагою до проблем літніх людей ми сіємо свої власні майбутні проблеми. Тож не будьте байдужими, поспішайте творити добро, адже у нього є одна характерна риса: добра не буває забагато. Скільки б чесних, красивих учинків не здійснила людина, вони ніколи не переповнять скарбниці світового добра.











Немає коментарів:

Дописати коментар