пʼятницю, 7 жовтня 2016 р.

Калинова алея - Героям АТО





У рамках проведення днів козацької слави та на честь відзначення днів Збройних сил України 6 жовтня в Глибоцькій гімназії були проведені урочисті заходи. Члени учнівського самоврядування провели лінійку пам’яті тих, хто став на захист України і віддав за неї своє життя. Вшанувати пам’ять своїх побратимів прийшли учасники бойових дій в зоні АТО, колишні випускники гімназії.
Калинова алея посаджена учнями 4-б класу( класовод Царик М. М.), членами учнівського самоврядування спільно з учасниками АТО - Ватаманюком Р. І., Євчуком І. М, Даскалюком О. Г. та Зегрем О. І. була закладена в пам’ять випускників закладу, які загинули захищаючи Україну - Костянтина Лук’янюка та Івана Іліки.

Круглий стіл «З Україною в серці» зібрав старшокласників гімназії та учасників АТО . Школярів цікавило все:  і про «гібридну війну», і фронтова дружба, і бойові будні. Присутні були вдячні гостям за щирість та відвертість. Закінчився цей день благодійним концертом Святослава Края, якій подарував всім гарний настрій  Кошти зібрані під час концерту будуть передані в зону АТО.

                                                                                               Ольга Коваль –   

                                                                                  заступник президента гімназії









Немає коментарів:

Дописати коментар