вівторок, 28 січня 2014 р.

Хочеш бути здоровим – рухайся !

Учнівське самоврядування «Класс» Маршинецького НВК, а саме комітет з питань організації екскурсій ініціювало для учнів закладу відпочинок у туристично-розважальному та гірськолижному комплексі «Сонячна Долина».


Ми дуже любимо зиму, а особливо зимовий відпочинок. Понеділок, кажуть, важкий день, а для нас він 27 січня видався на славу.
Відпочинок у туристично-розважальному та гірськолижному комплексі «Сонячна Долина» - це не просто лижі або сноутюби. Це веселе масове катання, купа вражень, емоцій та приємних спогадів! Сама погода була на нашому боці: йшов тихий лапатий сніг, не сильний мороз пощипував щічки, хурделиця притаїлася і тихо спостерігала за нашими забавами. Зморені після довгого катання, ми зібралися за одним столом у кафе за чашечкою гарячого чаю та смачною піцою. Час пролетів дуже швидко, більше 5 годин пролетіли ніби 5 хвилин. А головне, окрім крутого відпочинку, ми дружно спілкувалися між собою, обмінювалися враженнями. Казка була чарівна, сніжна, весела, захоплююча та дружня. Дякуємо учнівському самоврядуванню «Класс» Маршинецького НВК, а саме комітету з питань організації екскурсій, за нові відкриття та приємний відпочинок.

Заступник голови УС«Классс»                                                    Гульпе Марта
Маршинецького НВК   

Немає коментарів:

Дописати коментар