вівторок, 28 січня 2014 р.

Учнівська Рада в дії

У Путильській ЗОШ І-ІІІ ступенів успішно діє учнівська Рада. Щорічно з її ініціативи в школі проводяться цікаві загальношкільні конкурси. За підтримки комісіїз питань культури та дозвілля стало уже традиційним свято-конкурс «Родина року», яке сприяє утвердженню принципів загальнолюдської моралі.


Учнівська Рада в дії 

Потреба в саморозвитку та самовдосконаленні входить у життя кожної молодої людини як необхідність, без якої неможливий шлях до успіху. Школа – це мікромодель майбутнього суспільства, тому роль самоврядування має важливе значення для становлення громадянина. Як майбутні повноправні члени соціуму, учні потребують стимулюючої участі у шкільному житті для розвитку їхньої самоповаги та соціальної компетентності. Учнівське самоврядування – управлінський орган, який допомагає учням організувати власне життя і життя своїх товаришів. У Путильській ЗОШ І-ІІІ ступенів успішно діє учнівська Рада. Щорічно з її ініціативи в школі проводяться цікаві загальношкільні конкурси. За підтримки комісії з питань культури та дозвілля стало уже традиційним свято-конкурс «Родина року», яке сприяє утвердженню принципів загальнолюдської моралі. Дарує всім різдвяний настрій конкурс колядок і щедрівок, який проводиться з метою збереження традицій та звичаїв рідного краю. Комісією з питань толерантності та духовного розвитку організовується акція милосердя «Ярмарка солодощів», яка зазвичай приурочена до дня людей похилого віку, зібрані кошти розприділяють між тими, хто їх потребує. Свято краси української вишивки панує в день вишитої сорочки. Козацькі ігри – захід, який запропонувала комісія з питань спорту та здорового способу життя, став улюбленим. Уже вкотре організовується конкурс «Містер школи», який сприяє розвитку у юнаків здорового суперництва, естетичного смаку, креативності та впевненості у своїх силах. 
Залучення учнів до колективної творчої справи, організації змістовного дозвілля, виховує організаторські здібності, толерантне ставлення до однолітків, створює атмосферу доброзичливості і творчості в дитячих колективах.






Немає коментарів:

Дописати коментар