вівторок, 4 листопада 2014 р.

МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС ДЛЯ УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІ «ЖИТТЯ –ТОБІ…» (ДУМКИ І СУДЖЕННЯ ПРО УКРАЇНСЬКЕ СЬОГОДЕННЯ)

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» за сприяння Міністерства освіти і науки України, спільно з норвезько-українською громадською організацією «Maidan Norway» оголошує конкурс для дітей та юнацтва в Україні та поза її межами під назвою «Життя – Тобі…».
Любий друже!

Звертаємося до Тебе, бо переконані, що доленосні події 2014 року в Україні, які сколихнули все людство, торкнулися і глибин Твого серця. Україна дорого заплатила за прозріння, за можливість стати іншою. Сподіваємося, данина українців на терези кращого майбутнього не розтане в мареві забуття, настануть кращі часи, прийде довгоочікуваний мир в усі куточки нашої розтерзаної Батьківщини, кожен отримає те, чого гідний. 

Проте ще довго відгомін неспокійних місяців очікування справедливості тривожитиме нас і справедливо переслідуватиме винуватців тих жахіть, що випали на долю українців. Мабуть, багато ще буде написано про повсталий український дух письменниками, науковцями, політиками й усіма, хто щиро вболіває за долю рідної землі… 

Запрошуємо і Тебе, любий друже, поділитися думками щодо подій, які відбуваються в Україні,та долучитися до створення нового образу омріяної Батьківщини, ставши учасником конкурсу «Життя – Тобі…» для дітей та юнацтва в Україні та за її межами, який проводить Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою НУ «Львівська політехніка» під егідою Міністерства освіти і науки України, спільно з норвезько-українською громадською організацією «Maidan Norway». 

Якщо в Твоєму серці Україна – відкрий його назустріч іншим, пиши, щоб яскравими барвами надій прикрасити гірку українську дійсність.

1 коментар:

  1. Надзвичайно цікаво почути думки молодих людей з приводу того, що відбувається зараз в країні, адже майбутнє України - в їхніх руках.

    ВідповістиВидалити