пʼятницю, 13 березня 2015 р.

Європейський Міжнародний Парламент - вікенд у м.Чернівці

Сьогодні на базі Чернівецького політехнічного коледжу відбулася презентація ЄМП-вікенд, який  проходитиме у нашому місті 18-19 квітня 2015 року.

У презентації взяли участь лідери студентського та учнівського самоврядування: Чернівецького політехнічного коледжу, Чернівецької гімназії №7 Чернівецької міської ради, Берегометської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 Вижницького району, Мамаївського ЗНЗ І-ІІІ ст.№2 Кіцманського району. Презентацію провела Уляна Фурів, представник ЄМП-вікенд м. Чернівців, студентка 4 курсу факультету іноземних мов Чернівецького Національного університету ім.Ю.Федьковича. 
ЄМП-вікенд - це 2-денна сесія ММГО "Європейського молодіжного парламенту - Україна", метою якого є підвищення обізнаності молоді у питаннях європейської інтеграції та громадянського суспільства, популяризація волонтерства, ознайомлення учнівської та студентської молоді з діяльністю ЄМП-Україна та підготовка молоді до участі в масштабних ЄМП-подіях, таких як Міжнародний Форум чи Міжнародна Сесія. Побудова команди, робота комітетів та Генеральна Асамблея, що сприяють відкритому обговоренню різноманітних політичних, економічних, культурних і екологічних питань та досягнення результатів у втіленні демократичного процесу прийняття рішень.
2 дні лідери працюватимуть в 4 комітетах під керівництвом модераторів над оформленням Резолюцій.
Якщо ви на достатньому рівні володієте англійською і готові сплатити благодійний внесок у розмірі 50 грн (витрати на харчування, канцелярію, роздаткові матеріали та ін.),  надсилайте   свою електронну адресу, номер телефону, вкажіть   ім'я та прізвище (на англ мові )
 Осовській О.П. olgango@gmail.com  


















Немає коментарів:

Дописати коментар