вівторок, 24 березня 2015 р.

Спільними зусиллями наближаємо перемогу

     Не залишатися осторонь, допомагати учасникам АТО – почесна справа кожного громадянина і патріота України. Волонтерський рух на Заставнівщині набув значного розмаху. Волонтери збирають і відвозять на Схід усе, що необхідне захисникам України, зокрема  продукти харчування,  воду, ліки, одяг, теплі речі, військову форму, взуття, подушки, ковдри, матраци тощо.
Жителі Заставни вже багато разів відправляли в зону АТО готову їжу: голубці, копчену свинину, домашні ковбаси, сало, шашлик, начинку, копчену рибу, рибу по-заставнівськи, домашній хліб, тістечка тощо. Солдати телефонують і дякують за смачну буковинську їжу.  Губернатор Луганської області Геннадій Москаль особисто дзвонив, що дуже скучив за заставнівськими голубцями, адже він родом із села Задубрівки, і теж просив привезти  заставнівської  їжі.
     Цими днями заставнівські волонтери знову відвезли вагому допомогу нашим бійцям  у зону АТО. Щоразу долучаються до цієї акції вчителі та учні Заставнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, які не байдужі  до подій, що відбуваютьсяв Україні.  Крім цього одинадцятикласники виготовили більше 30 міні-пічок, які теж передали нашим героям-захисникам. Спільними зусиллями, усі разом ми швидше наблизимо перемогу над російськими агресорами. Слава Україні! Героям слава!

Заступник з виховної роботи
Заставнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 Микитей С.В.








Немає коментарів:

Дописати коментар