четвер, 23 квітня 2015 р.

Всеукраїнській благодійної акції «Врятуй життя дитини»

Доброю традицією у Глибоцькій школі стала участь у Всеукраїнській благодійної акції «Врятуй життя дитини» фонду «Серце до серця» .



Цьогоріч з 20 по 25 квітня за участю педагога-організатора Леонтій Емілії Миколаївни та учнів - волонтерів Лупуляка Ігоря, Романюка Олександра, Бурли Тетяни, Горобець Наталі, Ткачука Олександри, Банилівської Крістини розпочато збір коштів на придбання медичного обладнання для обласної дитячої лікарні.
Але все по порядку: 17 квітня зібралась шкільна учнівська рада та сформувала волонтерський загін, головою якого за письмовим дозволом батьків став Романюк Олександр. Склали план дій проведення акції. Інструктаж з волонтерами щодо виготовлення наочності, атрибутів провела педагог - організатор Леонтій Е. М.
Стартувала акція 20 квітня з інформаційної хвилинки на робочій лінійці, з якої розпочався новий тиждень. Перший внесок в добру справу зробив директор школи Блисенко Юрій Дмитрович.
Скринька із символом акції, полум’яним сердечком, обійшла усі класи. Учні та педагоги зробили посильні внески на допомогу хворим дітям. Кожному учаснику волонтери подякували, а на згадку про участь у акції подарували червоні сердечка як символ любові та добра, в кожному класі залишили Велике серце – символ доброзичливості, гуманності, щиросердечності, толерантності, співчутливості. Активність учасників акції ще раз підтверджує той факт, що чужого горя не буває.
Висловлюємо щиру подяку за активну співпрацю всім волонтерам та просто небайдужим учням, вчителям нашої школи, які долучилися до участі в Х Всеукаїнській благодійній акції «Серце до серця». Адже кожен із нас може допомогти, а головне не бути байдужим! Хто врятує одну людину, той врятує весь світ!
                                                                    Ткачук Олександра, член шкільної учнівської ради





Немає коментарів:

Дописати коментар