середу, 16 листопада 2016 р.

ДЯКУЄМО ВСІМ ПАТРІОТАМ-ДОБРОЧИНЦЯМ!

84 тисячі гривень зібрали учні та студенти навчальних закладів Чернівецької області в рамках обласної акції «Патріоти – Героям». 



Мета акції - збір коштів на придбання тепловізора Pulsar Quantum HD 50S для наших захисників 128 окремої гірсько-піхотної бригади 2 гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону які вийшли з Дебальцевого котла. Акція тривала упродовж жовтня місяця. В акції взяли участь 193 заклади освіти, ІППОЧО та небайдужі курсанти, батьки, діти яких на Сході, просто небайдужі люди та друзі, Українська православна церква Шипинців та ін.
16 листопада діти Чернівеччини урочисто передали придбаний тепловізор заступнику командира 2-го дивізіону бригадної артилерійської групи 128-ї гірсько-піхотної бригади Губару Євгену Олексійовичу, який саме виїжджав на Схід з відпуски. На зібрані кошти було придбано ще тактичний рюкзак для начальника медичного пункту дивізіону нашої 128-ї гірсько-піхотної бригади Андрію Шамолюку. Рюкзак діти наповнили придбаними медикаментами. І ще закуплено 4 колеса до автомобіля для цієї ж гірсько-піхотної бригади. Організації-поставщики радо йшли назустріч і робили великі знижки, тому нам вдалося придбати так багато, в той час як розраховували тільки на тепловізор.
На базі Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області відбувся вебінар по підсумках акції та передачі придбаних речей на Схід. Зустріч була надзвичайно зворушлива. Діти наказували повертатись живими і прощалися до нових зустрічей.

























Тепловізор вручає учениця Великокучурівської ЗОШ Надія Довбуш, голова шкільної ради.


Телефонний дзвінок дружини начальника медичного пункту дивізіону 128-ї гірсько-піхотної бригади. Слова подяки учням, батькам  та освітянам за надану допомогу.

Флешмоб виконали учні 7 гімназії Чернівецької міської ради. Це було НЕПЕРЕВЕРШЕНО!!!








ДЯКУЄМО ВСІМ!!!!



Немає коментарів:

Дописати коментар