понеділок, 21 листопада 2016 р.

День Гідності та Свободи на Глибоччині

21 листопада лідерами учнівського самоврядування Глибоцького ліцею, Глибоцької гімназії за підтримки управління освіти організовані урочистості до Дня гідності та свободи.
Глибочани зібрались у районному Будинку творчості та дозвілля, щоб віддати шану громадянському подвигу, вшанувати патріотизм і мужність людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави.

У залі зібралися учні, громадськість Глибоччини, воїни АТО, волонтери, майданівці. Присутні зі щемом у серці слухали хронологію подій революції Гідності. Надзвичайно зворушливо пролунав вірш В.Симоненка «Пророцтво 17-го року», який прочитала учениця Корчівецької ЗОШ Алергуш Юліана. Майстерним виконанням пісень порадували маленький патріот з Луковицької ЗОШ Кузюк Василь та працівник БТДЮ – Микола Чертушкін. Активними учасниками дійства були учні Димківського НВК та Камʼянської ЗОШ. Спогадами про Героїв-односельців поділилися учні Глибоцької гімназії, Горбівецької ЗОШ, Черепковецької ЗОШ і вшанували їх памʼять хвилиною мовчання.


Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб!












Немає коментарів:

Дописати коментар