четвер, 18 лютого 2016 р.

Професія військового – це престижно!

 
 Щороку до нашого навчального закладу приходять спеціалісти з різних галузей, щоб розповідати про здобуття освіти для майбутньої професії.
     Цього року до нас завітали Ольга Михайлівна Сабран, головний спеціаліст відділення комплектування Глибоцького ОРВК, та Ілля Васильович Ткачук старший офіцер відділу офіцерів запасу і кадрів.
На сьогоднішній день ця професія є актуальною на ринку праці через ситуацію, яка склалась у нашій країні. Присутнім розповіли про соціальний захист та сучасні державні гарантії для тих, хто служить в Збройних Силах України. Ознайомили з законодавчим регулюванням проходження строкової служби, умовами служби та розміром грошового забезпечення військовослужбовців.
         Вони провели співбесіду з учнями 11-ого класу щодо продовження навчання у військових закладах освіти. Також говорили про патріотичне виховання, про роль військових службовців по контракту у вихованні любові до своєї країни. Вони також підкреслили, що кожен хлопець або дівчина повинні бути патріотом своєї батьківщини. Любов до батьківщини починається з рідної хати, з рідної школи, з рідного села.
         Ми їм вдячні за надану інформацію та сподіваємось що вся ця інформація піде старшокласникам на користь.

                                                                                                Елеонора Скіпор


Немає коментарів:

Дописати коментар