пʼятницю, 19 лютого 2016 р.

ЗУСТРІЧ ДЕПУТАТІВ ДВОХ ПОКОЛІНЬ КЕЛЬМЕННЕЧЧИНИ

    19 лютого в дитячо-юнацькому центрі відбулося засідання Кельменецької районної ради учнівського самоврядування на тему: «Патріотичне виховання – як один із напрямків роботи учнівського самоврядування».
Учасники  вшанували пам’ять Героїв Революції гідності та Небесної сотні хвилиною мовчання, запаленням свічі скорботи. Розпочала засідання Петрюк В.А., головний спеціаліст управління освіти. Голови учнівського самоврядування Бузовицького, Бурдюзького, Нелиповецького НВК та Вартиківської і Лівинецької ЗОШ прозвітували перед депутатами РРУС про роботу учнівського самоврядування в напрямку національно-патріотичного виховання.
       На зустріч лідерів та координаторів учнівського самоврядування завітав Горобець А.І.. - заступник голови районної ради.  Анатолій Іванович коротко розповів про місцеве самоврядування, його функції та повноваження.
       Діти цікавились  актуальними економічними та соціальними питаннями розвитку району, обговорювали шляхи партнерської взаємодії.
       Анатолій Іванович підкреслив, що сьогоднішні його співрозмовники у майбутньому досвідчені політики, громадські активісти, підприємці  і від них залежить, якою буде наша держава. Висловив побажання, щоб лідери учнівського самоврядування і надалі залишалися патріотами України та в повній мірі реалізували себе у житті.









Немає коментарів:

Дописати коментар