вівторок, 13 жовтня 2015 р.

Конкурс патріотичної пісні «Найдорожче» в Путильській ЗОШ І-ІІІ ступенів

 Кожна пісня – пісня України,
                                                          Нашої священної землі.
             

В ній співають ранки солов’їні,
Квітом розливаються гаї
Кожна пісня – доля українська,
То дещиця вічної зорі,
Невмируща слава материнська,
Найсолодші спогади душі
Саме такими словами розпочався щорічний шкільний конкурс патріотичної пісні «Найдорожче» в Путильській ЗОШ І-ІІІ ступенів Путильського району. Головна ціль свята – довести, що пісня об’єднує український народ, і надає йому неабиякої сили. За умовами конкурсу учні 2-11-х класів мали підготувати один вокальний твір на одну із запропонованих тем: «Я гордий тим, що українець», «Герої не вмирають», «Україна – єдина країна».


Діти співали різноманітні пісні про Україну, родину і про найболючішу тему сьогодення – про бійців, котрі знаходяться у зоні АТО та про тих, хто загинув у східних регіонах.


Вдягнуті у вишиванки, з українськими прапорами та жовто-блакитними стрічками діти виконували обрані ними пісні так, що неможливо було втримати сліз. По завершенні конкурсу, переможців конкурсу було нагороджено грамотами та цінними подарунками, а замість слів прощання з конкурсом до наступного року, вся школа акапельно виконала Гімн України, підійнявши над головами Прапор України, як символ вільної і незалежної Батьківщини – України.














Немає коментарів:

Дописати коментар