суботу, 31 жовтня 2015 р.

Конкурс короткометражних фільмів серед школярів «Кіно&школа»

Український католицький університет (далі —УКУ) оголосив конкурс серед учнів 9-11-х класів на кращий короткометражний фільм про школу.

За умовами конкурсу команда школярів має створити невеличкий фільм про життя своєї школи на тему «Наша гордість» та розмістити його у мережі YouTube. Посилання на фільм потрібно надіслати до 8 листопада 2015 року на електронну адресу events@ucu.edu.ua. У темі листа зазначити —  «конкурс «Кіно&школа».
Далі організаційний комітет конкурсу розглядає заявки учасників, оцінює їхню роботу та надсилає запрошення для участі у фінальній частині конкурсу.
Фінал конкурсу відбудеться 14 листопада 2015 року в цокольному приміщенні Багатофункціонального академічного корпусу УКУ (Львів, вул. Козельницька, 2 а).
До складу конкурсного журі входять:
Вадим Карп’як — радіо- та телеведучий, ведучий телеканалу 112
Христина Бондарєва — випусковий редактор Телеканалу новин «24»
Олександр Ласкін — відомий український фотограф і художник,  майстер портретного та репортажного фото
Вікторія Бабенко — кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент, завідувач кафедри журналістики УКУ
Усі учасники конкурсу отримають пам’ятні відзнаки, а переможці  — цінні подарунки та можливість взяти участь у майстер-класі від професійних тележурналістів у телестудії УКУ.
Організатори повідомляють, що учні можуть звернутися до журі конкурсу за порадами щодо створення робіт. Для цього потрібно написати листа на електронну адресу events@ucu.edu.ua або зателефонувати за номером: 0 322 40 99 40, 0 97 665 59 26.
Завантажити Положення про конкурс та Аплікаційну форму команди-учасника



Немає коментарів:

Дописати коментар