четвер, 22 жовтня 2015 р.

Осінь буковинська в Купському НВК

Щороку ми готуємось та проводимо це свято на високому рівні. Буковинська осінь – осінь неповторна, в цьому ми переконалися розглядаючи всі роботи наших учнів.

                Стінгазети, малюнки, виставки різного характеру, аплікації, вірші, пісні – все це ствердило про те що ця пора року найулюбленіша для всіх.
                Всі класи, всі учні добре підготувалися. Питаючи про надану їм допомогу всі говорили про своїх батьків і навіть про бабусь які долучилися до цієї справи. Деякі батьки самі завітали в цей день до школи з підготовленими композиціями.
                Чого тільки не бачили тут. Дари полів, овочі та фрукти які перетворились на казкових героїв, лісові ягоди, квіти та рослини які прикрашали мініатюрні будиночки, подвір’я, хатиночки тощо.
                Особливу увагу цьому святу надають саме учні молодших класів. Першокласники разом з вчителькою Р. В. Цугуй та  за допомогою своїх батьків, підготували виставку багатої осені та читали вірші про осінь. Мені було приємно що учні 2-ого класу разом з вчителькою М. Г. Опаіц окрім підготовлених робіт, ще і пісню заспівали про красуню осінь. Учні 3-ого класу  під керівництвом досвідченого педагога В. В. Марку декламували вірші про цю чарівну пору року.
                Чудову композицію з гарбузів, динь та інших овочів підготувала мама учнів Івана та Кароліни з 6-ого класу, Марія Опаєць, колишня учениця нашої школи, матір 10-ох дітей. Батько учнів Алергуша Андрія (7 - А клас) та Алергуша Олександра (2-й клас) Аурел Алергуш та багато інших. Ми переконались ще раз що підтримка батьків необхідна в таких ситуаціях, як і у всіх решта справ.
                Хочу подякувати всім учням, вчителям та їх батькам за роботу і сподіваємось що така співпраця принесе нам бажані успіхи

                   Елеонора Скіпор, педагог-організатор Купського НВК







Немає коментарів:

Дописати коментар