понеділок, 19 жовтня 2015 р.

Долучайтеся до міжнародної програми «Школа та клас»

Громадська організація «People to People International» була створена в 1956 році у США і займається налагодженням контактів між педагогами різних країн.
Зокрема, організація сприяє реалізації освітньої програми «Школа та клас», що спрямована на обмін освітніми матеріалами та розвиток взаєморозуміння, поваги та дружніх відносин між учнями різних країн та культур.

Участь у програмі «Школа та клас» є безоплатною і можливою для усіх охочих. На сьогодні серед учасників налічується понад 4300 вчителів та 300 тисяч учнів із 130 країн.

У межах програми два класи утворюють «партнерство класів», яке спільно працює в одному або декількох проектах, або ж декілька класів реалізують один спільний проект. Інформація про проекти надається програмою зареєстрованим членам (учителям). Також існує можливість створення нових проектів.

Реєстрація на участь у програмі проходить щорічно протягом липня-жовтня. Заявки, подані після вказаного періоду, відкладаються до наступного реєстраційного періоду. У реєстраційні формі є можливість вказати три країни, в яких ви хотіли б знайти партнерський клас.

Після реєстрації учитель отримує посібник з переліком ідей до проектів або порад щодо розвитку ефективного партнерства.

Програма здійснює пошук та визначає партнерський клас в одній з трьох зазначених в реєстраційній формі країн з учнями відповідного віку (або на рік молодше чи старше). Потім, отримавши контактну інформацію щодо партнерського класу, учителі партнерських класів встановлюють прямі контакти, вибирають проекти для спільної роботи учнів та визначають графік взаємодії впродовж шкільного року.

Контактна особа — Метью Хьюджес, менеджер Глобальних освітніх програм (Matthew Hughes, Manager of Global Education Programs): matthewhughes@ptpi.org, www.ptpi.org.

Перегляньте детальну інформацію про програму.

Немає коментарів:

Дописати коментар