суботу, 16 травня 2015 р.

Молодіжна ініціатива ПроСвіт






Всеукраїнська молодіжна громадська організація Фундація Регіональних Ініціатив запросила школярів Сторожинецького району взяти участь у реалізації проекту "Молодіжна ініціатива ПроСвіт".
В рамках проекту учні Сторожинецької ЗОШ №1, гімназії, школи-інтернату, ліцею; Камянської та Михальчанської ЗОШ І-ІІІ ст. та представники Чернівецького віськово-спортивного ліцею-інтернату відвідали визначні місця Буковинської столиці, Чернівецький Національний університет ім.Ю.Федьковича. на очах гостей міста відкривався незвичайний день - День вуличної музики, який проходив під гаслом "Музика єднає Україну". На різних сценах Дня вуличної музики музиканти професіонали та аматори виконували класичну музику, джаз, блюз, рок, інді, реггі, фолк, поп-рок, фанк, реп, хіп-хоп, вуличі танці. У Галереї Ратуші було презентовано фотовиставку “Музика свого міста” . Ми побували на урочистому відкритті свята в Галереї Ратуші. Прогулялися вілицями міста, потанцювали народних танців та поспілкувалися з представниками громадських організацій у Польському домі. Цікаво було на тренінгу: команди подавали ідеї, планували їх реалізацію, обмінювались думками. Сподіваємось, що лідери Сторожинеччини таки ініціюють один з поданих проектів.  Дякуємо всім організаторам!



























5 коментарів:

  1. Дуже вдячна всім тим, хто організував цей чудовий проект. Ви подарували мені, як і всім іншим лідерам, чудовий настрій, незабутні враження й море радості. Дуже сподобалась екскурсія по ЧНУ, танці та дискусії на тренінгу. Не можу не згадати й про колектив, що був надзвичайно приємним. Ще раз дякую й сподіваюсь на реалізацію велопробігу. Звичайно, що спільними зусиллями:)

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже вдячні організаторам, а особливо Ользі Петрівнві Осовській за такий чудовий день, проведений 16 травня. Насичений подіями і можна сказати "пригодами" день!!! Де ми тільки не побували.!!!! Дякуємо екскурсоводу за класну екскурсію, пану Василю за організацію, гостям з Тернополя,що навчили нас ,як складати проекти, ці проекти навчили нас, як організовувати будь-які плани на майбутнє і не тільки в школі ,а й в житті. З приємною втомою ми поверталися додому, обговорюючи побачене напередодні.Побільше таких проектів. Всім всього самого найкращого.З повагою учні-лідери Сторожинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1

    ВідповістиВидалити
  3. Дякуємо організаторам заходу за цікаву.екскурсію, пізнавальні,навчальні тренінги, море позитиву та святкових вражень.Дякуємо за вашу працю і небайдужість!!!!

    ВідповістиВидалити