неділю, 31 травня 2015 р.

Лідери Вижниччини на фестивалі "ОБНОВА – фест”

Всеукраїнська молодіжна громадська організація Фундація Регіональних Ініціатив знову запросила школярів вже Вижнцького району взяти участь у реалізації проекту "Молодіжна ініціатива ПроСвіт".
Учні Вижницької гімназії, Вижницької, Чорногузівської, Іспаської ЗОШ І-ІІІ ст. та Чернівецького військово-спортивного ліцею взяли активну участь у лідерській програмі, яку підготувала ФРІ: екскурсія по місту, відвідування університету, участь у Буковинському  молодіжному  етнодуховному фестивалі "ОБНОВА – фест” , який відбувався  у Чернівецькому обласному музеї народної архітектури та побуту. Сьомий фестиваль "Обнова-фест 2015" присвячено пам’яті Героїв, які загинули за Україну, а також 150-літньому ювілею митрополита Андрея Шептицького. Ми мали змогу взяти участь в роботі майстер-класів з етнозачіски, аквагриму, писанкарства, виготовлення глиняних виробів, гобелену, випалювання по дереву, вязання ляльок, розпису й декорування ароматичних іграшок та ін
        Нам вдалося поспілкуватися з видатними буковинцями, сфотографуватись з Правим сектором, взяти у часть у тренінгу з формування командної роботи та багато-багато ін.
Дякуємо всім організаторам лідерської програми!



































































































2 коментарі:

  1. Щоб гарно і змістовно провести час, потрібно не багато: ідея ФРІ (Василь Фоменко, Наталя Борісова), підтримка ІППОЧО (Ольга Осовська) та участь (Вижниця + ЧВСЛІ). Формула знайдена. Дякую всім за позитив))

    ВідповістиВидалити
  2. Абсолютно згідний! Дякую за довіру, підтримку та спвпрацю.
    До нових заїздів!

    ВідповістиВидалити